X
مقالات فیش حج
ارسال بیش از 130 هزار اثر علمی به جشنواره علامه حلی

ارسال بیش از 130 هزار اثر علمی به جشنواره علامه حلی

معاون پژوهش حوزه‌های علمیه با بیان اینکه سال آینده حداقل سن پژوهشگران برای شرکت در جشنواره علامه حلی به 35 سال افزایش می‌یابد گفت: در 13 دوره برگزاری این جشنواره 130 هزار اثر علمی به دبیرخانه ارسال شده است.

 

وی افزود: یکی از فعالیت‌های گسترده معاونت پژوهش، حضور نمایندگان این معاونت در ۵۰۰ مدرسه در سراسر کشور است که آموزش مهارت‌های پژوهشی و مشق پژوهش را دنبال کنند تا این امر مهم در مدارس نهادینه شود.

معاون پژوهش حوزه‌های علمیه، جشنواره علامه حلی را یکی از برنامه‌های موثر در ترویج پژوهش دانست و افزود: در سال جاری سن شرکت کنندگان جشنواره علامه حلی ۳۱ سال بود که برای سال آینده و چهاردهمین دوره به ۳۵ سال افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: طلاب در مقاطع مختلف تحصیلی اعم از خواهران و برادران در ۱۳ دوره برگزاری جشنواره علامه حلی بیش از ۱۳۰ هزار مقاله، کتاب و پایان‌نامه به جشنواره ارسال کرده‌اند.

مقیمی حاجی با بیان اینکه طلاب و محققین حوزه‌های علمیه طی ۲۰ سال گذشته بیش از ۲۰ هزار اثر شامل کتاب و پایان‌نامه‌های سطح چهار را برای این معاونت ارسال کرده‌اند، اظهار کرد: ما در سراسر کشور ۵۰۰ کتابخانه داریم و یکی از بخش‌های معاونت پژوهش مدیریت امور مراکز و پژوهشگران است. در این میان دو کتابخانه معظم و فاخر حوزه علمیه شامل کتابخانه آیت‌الله حائری و کتابخانه آیت الله بروجردی کتابخانه‌هایی هستند که به طلاب و پژوهشگران حتی به خواهران هم خدمات می‌دهند.

وی با تاکید بر اینکه در معاونت پژوهش در بخش مدیریت و ترویج یکی از فعالیت‌ها آموزش مهارت‌های پژوهشی است، اضافه کرد: در معاونت پژوهش درخت واره‌ مهارت‌های عمومی و اختصاصی پژوهش تهیه شده و بر همین اساس طلاب با مهارت‌های پژوهشی نوین در دوره سطح یک آشنا می‌شوند و سپس این آشنایی در سطح دو و سه حوزه با برنامه‌های تکمیلی که منجر به نگارش پایان نامه شود، تکمیل می‌شود.

مقیمی حاجی افزود: تاکنون ۲۵ گروه علمی و تخصصی در پوشش برنامه های این معاونت تشکیل شده و اگر پژوهشی ناظر به نیازهای نظام وجامعه اسلامی باشد از آن حمایت می کنیم که اولویت های مورد نیاز را هم در پایگاه اطلاع رسانی به پژوهشگران اعلام کرده ایم.

  • نظرات
برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید