ایجاد بازارچههای صنایعدستی اقوام ایرانی در محوطه جهانی تخت جمشید
جمشید معینی:
جمشید معینی در گفت وگو با خبرنگار روزنامه توریسم با بیان اینکه ایجاد چنین بازارچه ای جزو پروژه های ستاد اقتصاد مقاومتی استان است گفت: با برنامه ریزی های انجام شده این بازارچه صنایع دستی امسال در محوطه مجموعه جهانی تخت جمشید راه اندازی می شود. وی
نمایش فرهنگ و آدابورسوم اقوام کهن ایرانی به دیگر ملتها و همچنین ایجاد اشتغال را از جمله اهداف ایجاد این بازارچه عنوان کرد. سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس افزود: با پیش بینی های صورت گرفته اجرای این پروژه برای 100 نفر بهطور مستقیم و 400 نفر بهطور غیرمستقیم اشتغالزایی به همراه دارد. معینی همچنین گفت: راه اندازی بازارچه صنایع دستی اقوام ایرانی در محوطه مجموعه جهانی تخت جمشید نه تنها یک جاذبه جدید گردشگری در منطقه ایجاد می شود بلکه مدت ماندگاری گردشگران نیز در این محل افرایش می یابد و از سویی دیگر بازدید گردشگران نیز به واسطه این جاذبه جدید بیشتر شده و بازدیدها تنها به ایام نوروز معطوف نخواهد شد. وی در ادامه اضافه کرد : به زودی از همه هنرمندان سراسر کشور برای معرفی محصولات صنایع دستی و آداب و رسوم منطقه خود برای حضور در این بازارچه دعوت به عمل می آید. معینی با اشاره به اینکه ایجاد این بازارچه یکی از این دو طرح مهم ستاد اقتصاد مقاومتی استان فارس است گفت: دومین طرح مهم گردشگری در ستاد اقتصاد مقاومتی استان ایجاد و رفع موانع راهاندازی مجتمعهای سنتی، بومگردی و هتلها است. به گفته سرپرست اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان فارس در سال گذشته طرحهای مصوب این ستاد شامل بومگردی معصوم با پیشرفت فیزیکی 100 درصدی، باغموزه مشاهیر فارس با پیشرفت فیزیکی 69 درصدی و هتل رویال با تغییر مالکیت آن 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشتهاند.
معینی با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به نام «تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها» افزود:رفع موانع سرمایهگذاری در استان با برنامهریزی ومشارکت بین دستگاهها هموار خواهد شد و پیشرفت هرچه بیشتری را شاهد خواهیم بود.
گفتنی است از 10 پروژه مهم ستاد اقتصاد مقاومتی استان فارس 2 پروژه متعلق به بخش گردشگری وصنایع دستی است.