راه موفقیت مؤسسات قرآنی در شرایط بحران/ بذر «مشکات» چگونه کاشته شد؟
مدیرعامل مؤسسه قرآنی مشکات با بیان اینکه جرقه راهاندازی این موسسه از جلسات قرآن شروع شد و هدف ما ایجاد یک نهضت و سوادآموزی قرآنی بود، به اهمیت استفاده از خیرین قرآنی در رفع مشکلات موسسات اشاره کرد و گفت: هنوز مفهوم خیر قرآنی در مملکت ما جا نیفتاده است لذا موسسات باید تمام توانشان را برای جذب خیران بگذارند.
اما مؤسسه قرآنی مشکات یکی از معدود مؤسساتی است که بخشی از فعالیتهایش را در دل وقوع کرونا شکل داد و فعالیتهای بزرگی را آغاز کرد. شعبه کوهسار این مؤسسه در سال ۱۳۹۸ با حضور مهدی قرهشیخلو، رئیس وقت سازمان دارالقرآن، شهریار پرهیزکار، قاری و حافظ بینالمللی قرآن کریم، محمدحسین سبزعلی، قاری بینالمللی قرآن کریم، امیر آقایی، داور و حافظ بینالمللی، مهدی عباسی، حافظ بینالمللی و سایر اساتید مطرح کشوری و قرآندوستان استان البرز با هدف ترویج فعالیتهای قرآنی در سطح کشور، فراهم آوردن زمینهای جهت انس بیش از پیش با مصحف شریف و انسانساز قرآن کریم و مفاهیم تعالیبخش و همچنین نشر و بسط فضای معنوی عطرآگین قرآن در محیط جامعه افتتاح شد.
مؤسسه مشکات بعد از شروع به کار خود کلاسهای متنوعی را بهصورت غیر حضوری و حضوری در موضوعات مختلف آموزش قرآن کریم راهاندازی کرد که در این عرصه موفقیتهای متنوع و مختلفی را به دست آورد. در این بین یکی از بزرگترین فعالیتهای این مؤسسه با توجه به شرایط کرونایی، برگزاری مسابقات قرآنی است که هر ساله با حضور داوران بینالمللی، حافظان و قاریان قرآن برگزار میشود.
امسال نیز این مؤسسه در اقدامی مسابقه بینالمللی مجازی فرازخوانی قرآن را با هدف فراهم آوردن زمینهای جهت انس بیش از پیش با مصحف شریف، همچنین نشر و بسط فضای معنوی عطرآگین قرآن در جامعه شروع کرده است. خبرگزاری ایکنا بر همین اساس و با توجه به فعالیتهای مؤثر و بزرگ این مؤسسه در دل شیوع کرونا و همچنین جزئیات برگزاری مسابقه بینالمللی مجازی فرازخوانی قرآن به سراغ حجتالاسلام والمسلمین مجتبی محمدی، امام جمعه کوهسار و مدیرعامل این مؤسسه قرآنی رفته است که مشروح این گفتوگو را در ادامه میخوانید؛