سنندج هفتمین پایتخت کتاب شد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اعلام پایتختی سنندج در کتاب گفت: کتاب مفید، رفتارساز و کتابخوانی برای جامعه فرهیختگی، که لزوم جامعه پیشرو و تمدن ساز است، ایجاد میکند.
وی از معاون امور فرهنگی و همکارانش خواست تا به ایجاد کارهای ماندگار و ابتکارات جدید در این حوزه توجه داشته باشند، زیرا این عرصه از مطالبات جدی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی است که همیشه اهتمام ویژهای به کتاب و کتابخوانی مبذول داشتهاند.
اسماعیلی افزود: مقام معظم رهبری یکی از معماران اصلی همه دستاوردهای علمی و فرهنگی کشور در طول چهار دهه گذشته بودند که با توجه به مسئولیت و دغدغههای ایشان در امر اداره امور کشور، توجه ایشان به امر کتاب و کتابخوانی حائز اهمیت است که همواره با نگاه هنری و مشی فرهنگی حضور ممتد در عرصه فرهنگ و هنر کشور داشتهاند.
عضو کابینه دولت سیزدهم با اشاره به مراسم تنفیذ ریاست جمهوری و دیدار اعضای هیئت دولت با رهبر فرزانه انقلاب گفت: معظم له در دیدار آغاز به کار دولت سیزدهم به صورت ویژه روی موضوع بازسازی ساختارهای فرهنگی تاکید کرده و خط مشی کلان دولت را در این موضوع تبیین کردند.
اسماعیلی ادامه داد: در حوزه حاکمیت و دولت بدهکاریهای زیادی در حوزه کتاب و کتابخوانی نسبت به دستورات رهبر معظم انقلاب اسلامی وجود دارد که باید به آنها اهتمام ویژه داشته باشیم.
وی تاکید کرد: باید همه مجموعه دولت به ویژه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قدمهای مهمی را در این زمینه بردارند. موضوع کتاب و کتابخوانی یکی از سرفصلهای اصلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که با جدیت دنبال خواهد شد.
* کتابخوانی منجر به تغییر رفتار فرهنگی شهروندان میشود
رئیس شورای فرهنگ عمومی کشور با اشاره به نامگذاری ایام فرهنگی در تقویم رسمی کشور گفت: فلسفه نامگذاری ایام فرهنگی برای ایجاد تحرک آینده و نشاط است که یک هدف مقدس در این زمینه اتفاق بیفتد و به موضوع کتاب و کتابخوانی باید با تبلیغات و پیوست رسانهای مناسب توجه کرد، زیرا کتابخوانی منجر به تغییر رفتار فرهنگی شهروندان میشود. شهروندی که اهل کتاب است، از کنش متفاوتی نسبت به دیگران برخوردار میشود، بنابراین کتاب مفید، رفتارساز است