سنگ اندازی حوزه علمیه خواهران زنجان بر سر راه تحصیل طلاب خواهر
احمدی با ابراز گلایه مندی از سنگ اندازیهای مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران استان زنجان برای ادامه فعالیت حوزه ریحانه النبی(س) صائین قلعه، خواستار همکاری و تعامل بیشتر شد.
سید جلال احمدی عضو هیأت امنای حوزه علمیه خواهران ریحانه النبی(س) شهر صائین قلعه استان زنجان در گفتوگو با خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا گفت: حوزه علمیه خواهران ریحانه النبی(ره) چند سال پیش در شهر صائین قلعه تأسیس و فعالیت خود را آغاز کرد که با استقبال مناسبی از سوی بانوان دانش پژوهان روبرو شد و حدود ۵۵ طلبه در آن مشغول تحصیل شدند.
عضو هیأت امنای حوزه علمیه خواهران ریحانه النبی ابراز داشت: با همکاری شورای شهر و هیأت امنا و کمکهای مردمی ساختمان مناسبی در اختیار حوزه علمیه ریحانه النبی(س) قرار گرفت؛ همچنین تجهیزات و امکانات مناسب و بهروزی برای تحصیل دانش پژوهان فراهم شد.
وی با بیان اینکه منطقه صائین قلعه در ۶۵ کیلومتری مرکز استان زنجان قرار دارد، گفت: در شهرهای اطراف این منطقه، مدرسه علمیه خواهران وجود ندارد و با وجود فعالیت حوزه علمیه ریحانة النبی(س) در این منطقه این توانایی به وجود آمد که دانش پژوهان و علاقهمندان به معارف اسلامی را از شهرهای اطراف جذب کند.
احمدی با اشاره به مشکلات و سنگ اندازی های مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران استان زنجان برای ادامه تحصیل دانشپژوهان در حوزه ریحانه النبی(س) گفت: بعد از گذشت دو سال از فعالیت حوزه، مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران استان زنجان جلوی فعالیت این حوزه را گرفت و حکم به انحلال این حوزه را صادر کرد.
عضو هیأت امنای حوزه علمیه خواهران ریحانه النبی(س) بیان کرد: بدون اطلاع اعضای هیات امنای حوزه ریحانه النبی(س)، برخی افراد فرم نظر سنجی کتبی، برای انحلال این حوزه را، میان دانش پژوهان تقسیم کردند، که هدف و دلیل این کار معلوم و مشخص نیست.
رییس شورای شهر صائین قعله بیان کرد: در دو سال اخیر مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان زنجان هیچ مجوزی برای جذب طلاب و دانشآموز صادر نکرده و امسال بخش نامه کردند که دانش پژوهان از حوزه علمیه خواهران شهر ابهر برای تحصیل در حوزه ریحانه النبی(س) ثبت نام و اقدام کنند.
وی با بیان اینکه بارها اعضای هیأتامنای حوزه علمیه خواهران ریحانه النبی(س) اقدامات مختلفی برای رفع مشکلات این حوزه انجام داده اند، گفت: برای این حوزه ساختمان جدید در اختیار قرار گرفت و کمکهای هیأت امنا بیش از انتظار مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران بوده است. همچنین زمینی در حدود ۱۸۰۰ متر در اختیار مرکز حوزه علمیه خواهران در این شهر قرار داده شد.
عضو هیأت امنای حوزه علمیه خواهران ریحانه النبی(س) ابراز کرد: مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران زنجان به جایی که فعالیتهای تبلیغی و ترویجی برای ترغیب و جذب دانش آموزان و بانوان برای دروس حوزوی داشته باشد، کارشکنی و فعالیت های تخریبی برای انحلال حوزه ریحانه النبی(س) شهر صائین قلعه انجام داده است.
وی با بیان اینکه مردم منطقه صائین قلعه همواره به حوزویان، علما و مراجع عظام تقلید ارادت و ارزش ویژهای قائل هستند، گفت: اقدامات مرکز مدیریت خواهران سبب کاهش اعتقادات و بدبینی مردم به حوزه و روحانیت شده است.
رییس شورای شهر صائین قعله بیان کرد: گزارش های خلاف واقع از همکاری هیأت امنای حوزه ریحانة النبی(س) به مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران قم انتقال داده شده و حتی نماینده ای که از قم آمده بود، در جلسه هیأت امنای حوزه ریحانه النبی(س) به امام جمعه این منطقه توهین و جسارت کرد.
احمدی ضمن تقاضا برای همکاری و تعامل بیشتر هیأت امنای حوزه ریحانه النبی(س) و مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران، گفت: اعضای هیأت امنای حوزه علمیه خواهران ریحانه النبی(س) درخواست دارند که جلسه ای با حجتالاسلام والمسلمین بهجت پور رییس مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران کشور برای رفع مشکلات و اتفاقات پیش آمده برای این مدرسه داشته باشند.
وی در پایان با ابراز گلایه مندی از سنگ اندازی های مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران استان زنجان برای ادامه فعالیت حوزه ریحانه النبی(س) صائین قلعه، گفت: ما درخواست داریم که حرف ها و دغدغه های هیات امنا و مشکلات حوزه علمیه ریحانه النبی(س) و سنگ اندازی های مرکز مدیریت حوزه علمیه استان زنجان به گوش مسؤولان و مدیران مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران در شهر قم برسد.
گفتنی است خبرگزاری رسا بنابر رسالت حرفه ای خود این موضوع را از سوی مسؤولان مرکز حوزه علمیه خواهران زنجان پی گیری و نتیج منتشر خواهد کرد.