X
مقالات فیش حج
فاصله گرفتن از مکتب قرآن بزرگترین آسیب اجتماعی است

فاصله گرفتن از مکتب قرآن بزرگترین آسیب اجتماعی است

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد فاصله گرفتن از قرآن و مکتب اهل بیت (ع) در جامعه را یک آسیب بزرگ دانست و گفت: باید خانواده‌ها فرزندان خود را در زمینه مسائل اعتقادی مورد توجه جدی قرار دهند. فاصله گرفتن از مکتب قرآن بزرگترین آسیب اجتماعی است

 

این فعال فرهنگی و رسانه ای کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: تحکیم بنیان خانواده و استحکام بنیان های خانواده ایرانی و اسلامی باید مورد توجه ویژه قرار گیرد تا خدای ناکرده شاهد آثار زیانبار فضای مجازی در جامعه و خانواده نباشیم.

وی با اشاره به اینکه اعتقاد دارد بانوان در مسائل اجتماعی، کاری و بیرون از خانواده نیز فعال هستند، افزود: در یک جامعه ایده‌آل باید به نقش اجتماعی بانوان توجه ویژه داشته باشیم، زیرا بانوان در همه مسائل فرهنگی، اجتماعی و حتی اجرایی می‌توانند نقش آفرین باشند.

درخشان تصریح کرد: خوشبختانه بانوان در مسائل کاری پایبند تر، پرکارتر و متعهد تر هستند و این نوید را می‌دهد که ما در همه ابعاد و شرایط جامعه امروزی مسئولیت و وظیفه داریم که در راستای انجام وظایف به نحو مطلوب عمل کنیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد به برگزاری کلاس آسیب های اجتماعی اشاره کرد و گفت: حضور بانوان و مادران در این کارگاه و شرکت در این دوره نشان دهنده نگاه مثبت به حرکت جدی در مقابله با آسیب‌های اجتماعی محسوب می‌شود.

وی ضمن تاکید بر اینکه آسیب های اجتماعی در جامعه امروزی متفاوت و متنوع بوده، خاطرنشان کرد: بانوان و مادران در زمینه آسیب‌های اجتماعی مدیریت خانواده، کنترل آسیب ها و تربیت فرزندان نقش مهم و تاثیرگذاری بر عهده دارند.

درخشان داشتن سواد رسانه ای در دنیای امروزی را مورد تاکید قرار داد و یادآور شد: زمانی در زمینه دسترسی به اطلاعات محدودیت هایی وجود داشت، ولی امروز با توجه به فضای مجازی و شرایط کرونایی فرزندان جامعه دسترسی بهتری به فضای مجازی دارند و گاهی اوقات در این فضا آسیب‌هایی متوجه فرزندان بوده که باید به این مهم توجه ویژه داشته باشیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد به کتاب خود تحت عنوان «جامعه، فضای مجازی و سواد رسانه ای» اشاره کرد و گفت: در زمینه نگارش این کتاب از منابع مختلفی مطالب گردآوری شد و متاسفانه یکی از کشورهایی که در بحث قاعده و قانون مندی فضای مجازی با قواعد قانونی فاصله‌دار خود ما هستیم.

وی خاطرنشان کرد: در همه کشورهای اروپایی استفاده فرزندان از شبکه‌های مجازی بسیار با محدودیت جدی برای هر سنی همراه بوده و مثلاً نوجوان تا سن ۱۳ سال نباید به هیچ شبکه مجازی دسترسی داشته باشد.

درخشان اظهار کرد: امروزه در کشور و جامعه ما متاسفانه به دلیل نگاه چندوجهی به مسائل و بعد قانونی در فضای مجازی به لحاظ قانونی نتوانستیم به تصمیم واحدی در این زمینه برسیم.

این فعال فرهنگی و رسانه ای بیان کرد: مسئله‌ای که باید مورد توجه قرار گیرد این است که بانوان با نقش محوری خود در خانواده باید توجه و دقت کافی را داشته و سواد رسانه ای خود را افزایش دهند تا فرزندان از گزند طوفان سهمگین فضای مجازی در امان باشند و آسیب های جدی در این فضا آنها را تهدید نکند.

وی به این کلاس قرآنی با موضوع آسیب های اجتماعی اشاره و خاطرنشان کرد: نفس این کارگاه ها و کلاسها از دل یک موسسه قرآنی بیرون آمده که باید مسائل و آسیب های اجتماعی را در قالب نگاه به مسائل قرآنی به پیش ببریم.

درخشان فاصله گرفتن از قرآن و مکتب اهل بیت علیهم السلام در جامعه را یک آسیب بزرگ دانست و افزود: هر جامعه‌ای با توجه به شرایط اجتماعی خود می تواند برای خود تصمیم گیری کند و مسئله ای که وجود دارد این است که فاصله گرفتن از مسائل دینی، فرهنگی، اخلاقی، ارزشی مسجدی و به ویژه مسائل قرآنی خود به خود یک آسیب جدی محسوب می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: باید خانواده‌ها فرزندان خود را در زمینه مسائل اعتقادی مورد توجه جدی قرار دهند.

وی گفت: اگر امروز از سپهبد شهید سلیمانی به عنوان سردار دلها یاد می شود و در جامعه جهانی اثرگذاری و محبوبیت این شهید بزرگوار پدیدار شده، بدون تردید همه برگرفته و پرورش یافته قرآن و مکتب اهل بیت علیهم السلام بود که این موضوع مسیر را برای ما مشخص می کند که در مسیر موفقیت باید توجه به قرآن، آموزه های دینی و اسلامی را مدنظر قرار دهیم.

درخشان خاطرنشان کرد: همه اندیشمندان ممتاز، شهدای هسته‌ای و همه پرورش یافته قرآن، مکتب اهل بیت علیهم السلام، برنامه های دینی، مذهبی و ارزشی بودند.

این مسئول فرهنگی ضمن تاکید بر اینکه بحث سواد رسانه ای در دنیای امروزی باید جدی گرفته شود، اظهار کرد: با توجه به تولید انبوه محتوا و مطالب متنوع در فضای مجازی که با جذابیت خاصی به مخاطبان ارائه می شود و گاهی نیز بچه‌های مسجدی، مذهبی و معتقد را تحت تاثیر خود قرار می دهد، باید توجه به بحث سواد رسانه‌ای را جدی گرفت.

وی سواد رسانه ای را تشخیص بین حق و باطل دانست و بیان کرد: باید تشخیص دهیم که این پیام از کجا سرچشمه گرفته و هدف از انتشار آن در فضای مجازی چگونه است.

درخشان بر حمایت و تداوم کارگاه‌های آموزشی در این راستا تاکید کرد و گفت: با توجه به اینکه آسیب‌ها در دنیای امروزی متفاوت و متنوع شده و خانواده‌ها و فرزندان و جامعه را تهدید می کند، باید بحث توجه به سواد رسانه ای را جدی گرفته و با آگاهی در این فضا حضور داشته باشیم.

  • نظرات
برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید