X
مقالات فیش حج

قدر این ماده غذایی را بدانید!

استاد علوم پزشکی ایران با بیان اینکه پروبیوتیک‌ها باکتری های مفید روده هستد، گفت: وجود آنها در مواد غذایی مانند لبنیات باعث هضم و جذب بهتر غذا می‌شوند.

 روش مصرف پروبیوتیک‌

 می‌توان از دو روش اقدام به مصرف پروبیوتیک ها کرد که در ادامه به آن اشاره خواهد شد:

مکمل‌های غذایی: به شکل پودر، شربت و یا قرص

مواد غذایی غنی شده با پروبیوتیک‌ها: فرآورده لبنی تخمیری که در تولید آنها از باکتری‌های پروبیوتیکی استفاده می‌شود.

5 خاصیت طلایی!

پروبیوتیک‌ها باعث تعادل باکتری‌های مفید در بدن می‌شوند و سیستم ایمنی را تقویت می‌کنند.باید توجه داشت که این باکتری‌های مفید، اثرات متفاوتی دارند، لذا این احتمال وجود دارد که علاوه بر درمان اسهال در درمان عفونت واژن نیز موثر باشد. به طور کلی توصیه می‌شود قبل از شروع مصرف مکمل با پزشک معالج مشورت شود تا از این رو بیمار بتواند به درمان موثر دست یابد.در ادامه این گزارش شما را بیشتر با برخی خواص این مواد در بدن آشنا می‌کنیم.

1-جلوگیری از سرطان کولون، روده باریک، کبد و پستان.

2-کاهش کلسترول خون و میزان جذب آن از روده (با تجزیه صفرا در روده).

3.کاهش فشار خون، بهبود و تقویت سیستم ایمنی و جلوگیری از بروز عفونت‌ها، درمان و پیشگیری از اسهال حاد، کاهش التهابات روده‌ای.

4.کاهش آلرژی غذایی یا اگزما در کودکان، بهبود جذب مواد معدنی و ویتامین‌ها؛ بهبود علایم نشانگان روده تحریک پذیر و کولیت (ورم مخاط روده بزرگ).

5-جلوگیری از رشد و تکثیر باکتری‌های مضر، اسهال مرتبط با مصرف آنتی بیوتیک‌ها، آفت دهان، پوسیدگی دندانها، بهبود عمل گوارش و جذب مواد غذایی، کمک به ساخت ویتامین‌های گروه B و K.

عوارض مصرف پروبیوتیک

به نظر می‌رسد مصرف این باکتری‌های مفید دارای عوارض جانبی مانند ایجاد گاز روده و نفخ است که به مرور زمان و در طول مصرف این علایم نیز کاهش خواهد یافت.

پزشکان توصیه می‌کنند در صورت بروز علایم مذکور، میزان مصرف آن کاهش یابد و یا اینکه به صورت متداول و هر روز مصرف نشود. به طور کلی چنانچه قبل از مصرف، از داروی خاصی استفاده می‌شود باید با پزشک معالج مشورت شود؛ چراکه در صورت مصرف هم زمان با آنتی بیوتیکها احتمال بروز اختلال در ایمنی بدن وجود دارد.

  • نظرات
برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید