مدیر قرآن و حدیث حوزههای علمیه: تأسیس مدارس حافظین در راستای تربیت دهمیلیون حافظ است/ سی رشته در حوزهٔ قرآن فعال است
حوزه/مدیر قرآن و حدیث حوزههای علمیه،گفت: در حال حاضر۱۸۰۰ نفر در مدارس حافظین در حال حفظ قرآن هستند و بیش از ۶۳ مدرسهٔ حافظین در کشور فعال است که امید داریم تا پایان سال به ۷۰ مدرسه برسد.
مدیر اداره قرآن و حدیث حوزههای علمیه افزود: در این راستا، چندین دوره آموزشی با حضور ۳۱۰ طلبه فاضل و ممتاز برپا شده است که یک دوره مجازی و الباقی نیز حضوری بوده است. از این میان، ۲۷۴ نفر موفق به قبولی و مجاز شدند و الباقی در حال پیگیری است. در حال حاضر، یک دورهٔ حضوری در راستای این اهداف در قم در حال برگزاری است که ۷۸ نفر ثبت نام کردهاند. اگر اینها در آزمون ورودی قبول شوند، در دو مرحله برگزار میشود.
حجتالاسلام حسینی با اشاره به حضور فعال و ارزشمند طلاب در مدارس حافظین(ویژه طلاب حافظ قرآن کریم) گفت: یکی از خروجیهای مهم مدیریت قرآن و حدیث حوزه تاسیس مدارس حافظین در سراسر کشور است. حوزههایعلمیه بهعنوان پرچمدار کار محتوای قرآن و حدیثی در کشور و در راستای لبیک به فرمان رهبر معظم انقلاب در جهت تربیت ده میلیون حافظ، مدارس حافظین را تأسیس کرده است، طلاب در این مدارس همزمان با گذراندن سطح یک، حافظ میشوند و این حفظ به همراه تفسیر و تدبر در قرآن است.
وی اظهارکرد: هدف مهم مدارس تربیت قرآنی، ابتدا طلاب، سپس جامعهٔ شیعی است. در واقع، زمینهسازی و برنامهریزی در جهت استقرار نظام مدیریتی و ستادی هماهنگ به منظور تقویت امور قرآن و عترت در نظام آموزشی، پژوهشی، تربیتی، تبلیغی و مدیریتی حوزههای علمیه، از جمله اهداف است.