پیشگامی اصفهان در دفاع از حریم اهل بیت(ع)
مسئول بنیاد مهدویت و آینده پژوهشی اصفهان گفت: مراقد مطهر اهل بیت(ع) درکربلا، نجف، کاظمین، سامرا، مشهد و قم سرمایه بزرگ شیعه است.
حجتالاسلام نیلیپور تصریح کرد: امروز در مواجهه فکری تمدنی و فرهنگی قرار داریم که مکاتب مختلف به نحوی به دنبال ماندگار کردن آثار تمدنی خود هستند.
وی با اشاره به ساخت برخی اماکن مذهبی و عبادتگاهی به همت برخی مذاهب و ادیان مختلف، گفت: همه تلاش این مکاتب ماندگار کردن جلوههای تمدنی خود در طول تاریخ بوده است و از همینرو در ساخت این ابنیه از تمامی هنرهای عصر خود استفاده کردهاند.
مسئول بنیاد مهدویت و آینده پژوهشی اصفهان با اشاره به ساخت برخی ابنیه تاریخی و فرهنگی در دوره صفویه با درایت بزرگانی چون شیخ بهایی، تصریح کرد: امروز تجلی و ضرورت ساخت این ابنیه در ماندگاری وجهه تمدنی فرهنگ شیعی ایران اسلامی مشهود است.
نیلیپور به پیشگامی اصفهان در دفاع از حریم اهل بیت(ع)، تأکید کرد: اصفهان به دلیل داشتن هنرمندان بزرگ و سخاوت مردم در برابر مکتب اهل بیت (ع)، در طول تاریخ جایگاهی بزرگ داشته است.
وی با بیان اینکه زیارت یک راهبرد فکری و تربیتی است، اضافه کرد: لازم است در کنار توسعه عمرانی حرم اهل بیت(ع) برای توسعه تربیتی، فرهنگی و معنوی زیارت اهل بیت(ع) نیز اقدام لازم صورت گیرد
ساخت ضریح امام حسین(ع) در سرداب مقدس به همت اصفهانیها
رئیس بازسازی عتبات استان اصفهان نیز در این مراسم گفت: امروز فرصت بیبدیل ساخت ضریح امام حسین(ع) در سرداب مقدس به اصفهان تفویض شده است که ساخت آن سند افتخاری برای این استان خواهد بود.
جعفر عسکری بیان کرد: بازسازی و توسعه عتبات جلوهای از ارادت، عقبه فکری و تمدنی ایران اسلامی و فرصتی برای توسعه فرهنگ اهل بیت(ع) است.
رئیس بازسازی عتبات استان اصفهان با اشاره به جسارتهای دشمنان اسلام به عتبات اهل بیت(ع) و خدمات صورت گرفته در طول تاریخ، افزود: باعث افتخار شیعیان ایران و جهان است که پس از باز شدن راه عتبات به برکت خون شهدا، بیش از 200 طرح در عتبات عالیات اجرا شده است.
وی با اشاره به الگو بودن استان اصفهان در ایام محرم و صفر گفت: بیش از 40 درب حرم اهل بیت(ع) به دست هنرمندان اصفهان ساخته و امروز فرصت بیبدیل ساخت ضریح امام حسین(ع) در سرداب مقدس به اصفهان تفویض شده است که ساخت آن سند افتخاری برای این استان خواهد بود.
عسکری افزود: باوجود اینکه خیران برخی شهرستانهای استان اعلام آمادگی کردند هزینه کل طرح را تقبل کنند اما پیشنهاد ستاد استان این بود که با مشارکت عموم مردم این طرحها اجرا شود تا زمینه مشارکت خیر و نیکوکاری آحاد جامعه فراهم شود.
رئیس بازسازی عتبات استان اصفهان ادامه داد: اگر چه مشکلات اقتصادی به دلیل برخی سوء تدبیرها وجود دارد ولی آیا میتوان از رسالت تاریخی شیعه دور شد.
وی به پیشگامی اقشار کمدرآمد در همراهی و اهدای بیشترین کمکها در ساخت و ساز مراقد مطهر اهل بیت(ع) اشاره و اظهار کرد: توسعه حرم اهل بیت(ع) دستاوردهای اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و امنیتی بسیار برای شیعه به همراه دارد.
عسکری در پایان گفت: همواره حرکتهای نیکوکارانه و خیریهای بزرگ به برکت گسترش فرهنگ اهل بیت(ع) در ایران اسلامی توسعه یافته و از همینرو لازم است زمینههای گسترش این فرهنگ روز به روز توسعه پیدا کند.