کارشناس فرهنگی مهدویت: پدر و مادر باید گفتمان آینده فرزندشان را به سمت مهدویت سوق دهند
حجت الاسلام فاطمی کیا گفت: پدر و مادر باید با رفتار و سبک زندگی مهدوی گفتمان آینده فرزندشان را به سمت مهدویت سوق دهند.
حجت الاسلام مهدی فاطمی کیا در خصوص ترویج آموزه های مهدویت در جامعه به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک، گفت: تبیین و نهادینه کردن مسئله مهدویت باید به صورت رفتار محوری از ابتدای تولد برای افراد آغاز شود.
کارشناس فرهنگی مهدویت از مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم با بیان اینکه در سنین خردسالی آموزش ها براساس مشاهده است، افزود: در این سن پدر و مادر باید با رفتار و سبک زندگی مهدوی گفتمان آینده فرزندشان را به سمت مهدویت سوق دهند.
وی صدقه برای سلامتی امام عصر(عج)، هدیه برای فرزندان در روز نیمه شعبان، یاد امام عصر در گرفتاریها، قرائت دعای عهد در روز جمعه را از جمله رفتارها برای ایجاد زندگی مهدوی دانست و گفت: در زندگی مهدوی باید همه چیز را وقف امام زمان(عج) و هر کاری را با یاد امام عصر(عج) و زندگی را با دعای عهد آغاز کرد و بدانیم یاد امام زمان(عج) گره های زندگی را باز می کند.
این استاد مهدویت ادامه داد: گاهی اوقات آموزش های نادرست مهدویت برای کودکان تاثیرات مخربی را برای سال ها در ذهن افراد ایجاد می کند لذا در امر آموزش مهدویت حتما باید از کارشناسان این حوزه بهره برد.
حجت الاسلام فاطمی کیا برنامه های کودک و نوجوان در مهدی شناسی را ناچیز عنوان و اظهار کرد: هر چند در کتب همه ادیان به ظهور منجی اعتقاد دارند ولی آنطور که باید در راستای نهادینه کردن این مهم بین کودکان اقدامات سازنده ای انجام نشده است.
کارشناس فرهنگی مهدویت از مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: هر کس باید بنا به وظیفه و جایگاه اجتماعی خود در شناساندن فرهنگ مهدوی در ایجاد جامعه ای منتظر ظهور کمک کند.
لازم به ذکر است، سلسله نشست های تخصصی مهدویت با حضور استادانی از مرکز تخصصی مهدویت حوزه علمیه در کانون های فرهنگی هنری 40 باب از مساجد چندین شهرستان استان مرکزی ویژه گروه های سنی مختلف در رده های کودک و نوجوان، جوان و جلسات عمومی در حال برگزاری است.