به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، سرهنگ محمد اسکندری در نشست خبری سالروز تأسیس سازمان بسیج سازندگی به فرمان مقام معظم رهبری، اقدامات جهادی بسیجیان در ایام کرونایی را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: بسیج سازندگی از روز 5 اسفند 98 و از آغاز شیوع کرونا در میدان است و حتی در ساعات تحویل سال 99 در عید نوروز هم بسیجیان ما در حال خدمات رسانی بودند.
وی با بیان اینکه در طول ایام کرونایی، مردم همان کارهایی را که در پشت جبهه در دوران دفاع مقدس انجام دادند، خاطرنشان کرد: امروز با روحیه بسیجی و جهادی به پشتیبانی از خط مقدم مدافعان سلامت پرداختند.
مسئول بسیج سازندگی آذربایجان شرقی تصریح کرد: اگر یک قضاوت منصفانه داشته باشیم، به جز خط مقدم مقابله با کرونا در بیمارستانها، جای دیگری نمیتوان یافت که به این اندازه برای سلامت مردم پای کار بیایند.
اسکندری با اشاره به اینکه بیش از 212 کارگاه جهادی تولید ماسک، بیش از 2.5 میلیون ماسک تولید کردند، افزود: این فرهنگ، برای ما در برابر دشمن بازدارندگی ایجاد کرده است و معتقدم وادادگی و کوتاهی عواقب جبران ناپذیری دارد ضمن اینکه روحیه جهادی و ایستادگی در این 40 سال نتایج و دستاوردهای خود را نشان داده است.
وی با بیان اینکه از روزهای ابتدایی شیوع کرونا، برآورد ما این بود که تعدادی از مردم از قبال شیوع کرونا آسیب خواند دید، ابراز داشت: بر این اساس، پایگاههای بسیج را مأمور کردیم تا در محلات مختلف این افراد آسیب دیده و آبرومند را شناسایی کنند که بیش از 84 هزار خانوار آسیب دیده در محلات شناسایی شدند.
مسئول بسیج سازندگی سپاه عاشورای آذربایجان شرقی، با اشاره به اینکه 105 هزار بسته معیشتی از روز اول شیوع تاکنون بین نیازمندان و آسیب دیدگان کرونا توزیع شده که 75 هزار بسته از این تعداد پس از فرمان مقام معظم رهبری تأمین و توزیع شد تاکید کرد: بیش از 22 میلیارد تومان برای این بستهها هزینه شده که از ظرفیت مردم و خیرین استفاده شده است.
بیشتر بخوانید
وی تصریح کرد: تا پایان ماه مبارک رمضان این رزمایش همدلی و کمک مؤمنانه ادامه خواهد داشت که پس از اجرای مرحله اول در ابتدای ماه رمضان، مرحله دوم در روز شنبه و همزمان با میلاد کریمه اهل بیت (ع) برگزار شده و مرحله سوم هم قبل از عید فطر برگزار میشود.
سرهنگ اسکندری از شناسایی بیش از 84 هزار خانوار آسیب دیده کرونایی توسط بسیج محلات مختلف خبر داد و گفت: بر اساس اولویت، بستههای معیشتی به افراد شناسایی شده، با کرامت و عزت و آبرومندانه به ترتیب توزیع میشود.
وی با بیان اینکه در ایام کرونایی، نزدیک به 35000 نفر در قالب 7500 گروه جهادی سه چهار نفری، تمام معابر شهری و روستایی مهم را ضد عفونی کردیم خاطر نشان کرد: موضوع امنیت و رصد، پیشگیری، حضور کادر درمانی بسیجی و بهورزان بسیجی و... از مأموریتهای مختلف بسیج در ایام کرونایی فراموش نشده است.
مسئول بسیج سازندگی آذربایجان شرقی، غربالگری و بررسی رعایت فاصله گذاری اجتماعی توسط بسیجیان را یادآور شد و گفت: در این موضوع هم بسیجیان وارد شده و رعایت پروتکلهای بهداشتی را به اصناف مختلف آموزش دادند.
وی با تاکید بر اینکه قابلیت و توانمندی گروههای جهادی برای همه مردم و مسئولان اثبات شده است ابراز داشت: همه گروهها برای اثرگذاری بیشتر، خواستار ورود از مسیر گروههای جهادی هستند تا کمکهای آنها به محل درست شناسایی شده برسد.
سرهنگ اسکندری فعالیتهای بسیج سازندگی در محرومیت زدایی و پروژههای عمرانی و سازندگی را یادآور شد و افزود: 855 صندوق قرض الحسنه در محلات به صورت مردمی برای اشتغال زایی و مردم یاری راه اندازی شده که 49872 نفر به عنوان اعضای صندوق ساماندهی تا پشنوانه خوبی برای مناطق محروم شود.
وی 1000 میلیارد ریال تسهیلات تاکنون برای اشتغال زایی خرد پرداخت شده است، ابراز داشت: 13622 نفر از قبال این تسهیلات شاغل شدهاند و از سوی دیگر هم در مورد توانمندسازی و آموزش فارغ التحصیلان، 98 هزار نفر آموزش دادهایم.
مسئول بسیج سازندگی آذربایجان شرقی، در سال 99 دو هدف عمده داریم، خاطر نشان کرد: توسعه گروههای جهادی و توسعه اشتغال از جمله اهداف است که 1193 گروه جهادی اضافه میشود، ضمن اینکه با استفاده از تمام ظرفیتهای بسیج، با تسهیلات، عارضه یابی صنایع، صندوقهای قرض الحسنه و ... بیش از 10 هزار شغل جدید ایجاد کنیم.
وی در پایان با اشاره به اینکه در حوزه رسانه و معرفی کارهای گروههای جهادی به خوبی عمل نکردهایم، گفت: باید فعالیت این گروهها روایت گونه باشد و آوینی گونه تبیین شود چراکه باید هنرمندانه فعالیتهای جهادی بیان شود.