X
مقالات فیش حج

سبک زندگی قرآنی بعد از انقلاب رونق چندانی نیافته است/ تربیت ۴ هزار حافظ کل در قم

رئیس اداره قرآن اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان قم با بیان این‌که در زمینه تحقق سبک زندگی قرآنی توفیق چندانی نداشته‌ایم، گفت: برپایی چهار کارگاه در زمینه سبک زندگی همچنین تربیت چهار هزار حافظ کل در قم از دستاوردهای قرآنی انقلاب است.

حجت‌الاسلام سیدجواد عظیمی، رئیس اداره قرآن اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان قم در گفت‌وگو با ایکنا از قم، با اشاره به این‌که اجرای سبک زندگی و فرامین قرآنی در جامعه رونق چندانی پیدا نکرده‌ است، بیان کرد: با وجود این‌که هدف از انقلاب اجرای فرامین قرآنی در سبک زندگی مردم بود اما سبک زندگی اسلامی و فرامین قرآنی در جامعه در حد انتظار مردم و طبق سخنان امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری به خوبی رواج پیدا نکرده‌ است.

وی با بیان این‌که ما به‌عنوان سربازان جبهه فرهنگی باید در حیطه امن سخنان مقام معظم رهبری باشیم، افزود: سازمان دارالقرآن در راستای تحقق فرمایش رهبری و رونق‌بخشی به سبک زندگی قرآنی، این حرکت ارزشمند خود را از سال ۹۴ آغاز کرد و در سال گذشته و امسال چهار کارگاه در قم برگزار شد.

عظیمی با بیان اینکه ۸۰۰ مربی برای تدریس در مراکز قرآنی تربیت شده‌اند، تصریح کرد: این مربیان در مراکز مختلف و در کلاس‌های گوناگون سبک زندگی قرآنی را تدریس و ترویج می‌کنند.

رئیس اداره قرآن اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان قم با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته در زمینه حفظ و قرائت نیز بیان کرد: در زمینه حفظ قرآن با کمک سازمان اوقاف و امور خیریه و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در قم بیش از چهار هزار نفر حافظ کل قرآن تربیت شده‌اند همچنین بیش از ۲۷۰ قاری ممتاز قرآن در استان قم داریم.

عظیمی با اشاره به اینکه در زمینه تربیت معلم قرآن نیز قدم‌های خوبی برداشته شده است، تصریح کرد: حدود دو هزار و ۸۰۰ نفر معلم قرآن و ۴۰۰ نفر به‌عنوان مدرس و داور قرآنی نیز تربیت کرد‌ه‌ایم.

  • نظرات
برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید