دهه کرامت دوران طلایی اخلاقگرایی
سلمان محمدی کارشناس مذهبی گفت: امام رضا (ع) و خواهر گرامی ایشان در بین مسلمانان جهان و همین طور شیعیان آن امام همام جایگاه و منزلتی بزرگ و ستودنی دارند.
کارشناس علوم قرآنی گفت: دلیل اصلی نام نهادن دهه کرامت به چنین عنوانی این است که امام هشتم (ع) و خواهر بزرگوارشان هر دو کریم و بخشنده بوده و به نوعی امام رضا (ع) و خواهر گرامیشان اسوه های اخلاق هستند. با توجه به فرارسیدن دهه کرامت و ولادت دو معصوم بزرگوار مسلمین جهان در این ایام با نذر و حاجت طلبی از امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س) میتوانند به حاجات خود دست یابند.
وی ادامه داد: دهه کرامت جایگاه ویژهای دارد و مهمترین آن الگوبرداری و نگاه درست و ویژه به سیره آن بزگواران است. مسلمین میبایست در این ایام متبرکه با پیروی و الگوبرداری از زندگی امام رضا (ع) و خواهرشان راه درست زندگی را پیدا کنند.
این کارشناس مذهبی دلیل نامگذاری دهه کرامت را این چنین تعبیر کرد: دلیل اصلی نام نهادن دهه کرامت به چنین عنوانی این است که امام هشتم (ع) و خواهر بزرگوارشان هر دو کریم و بخشنده بوده و به نوعی امام رضا (ع) و خواهر گرامیشان اسوههای اخلاق هستند.
این کارشناس مذهبی تصریح کرد: مومنان و پیروان امام رضا (ع) میتوانند در دهه کرامت بنیان توجه هرچه بیشتر و جدیتر به اخلاق را بنا کنند و در این راستا حتی نهضتی را با عنوان اخلاق گرایی راه اندازی کنند.
دهه کرامت دوران طلایی اخلاق گرایی/امام رضا (ع) و خواهر گرامیشان اسوههای اخلاق هستند
وی در ادامه صحبتهای خود اظهار کرد: زیارت امام رضا (ع) به اندازه هزار حج پاداش دارد و این موضوع نکتهای است که خود آن حضرت در صحبت هایشان به آن اشاره کرده اند. همچنین حضرت محمد (ص) درباره زیارت حرم مطهر امام هشتم (ع) فرمودهاند: این بقعه در سرزمین طوس است، به خدا سوگند! آن زمین باغى از باغهاى بهشت است. هر که مرا دراین بقعه زیارت کند مانند کسى است که رسول خدا را زیارت کرده است و براى او پاداش هزار حج مقبول و هزار عمره مقبول نوشته خواهد شد و من و پدرانم روز قیامت شفاعت کننده او خواهیم بود.
محمدی خاطرنشان کرد: همچنین با توجه به اینکه دهه کرامت با ولادت حضرت معصومه (س) آغاز و با ولادت امام رضا (ع) پایان پیدا میکند، شایسته است دینداران در این مدت این دو بزرگوار را الگو و پیروی خود قرار بدهند.