X
مقالات فیش حج

گنج یابی که تورگردان شد

این بخشی از داستان زندگی این تورگردان ایل است که وی روز شنبه در کارگاه آموزشی و توانمند سازی ویژه بومگردی ها و کنشگران گردشگری بیان کرد.

گنج یابی که تورگردان شد

مردانلو در این باره گفت: با وجود مخالفت پدر، به امید یافتن گنج به ارتفاعات زاگرس رفتم، در حالی که تنها یک بیل در دست داشتم.
وی گفت: در آغاز کند و کاو کوه، چهار نفر را دیدم که به سمت من می آمدند، به گمان این که ممکن است خطری مرا تهدید کند هراسان شدم اما این افراد، گردشگران فرانسوی بودند که راه را گم کرده و در پی راهنما بودند.
این راهنمای گردشگری افزود: نخستین بار بود که با گردشگران خارجی روبرو می شدم، آنها را به چادر عشایری مان بردم و فرانسوی ها از محبت و میهمان نوازی ما شگفت زده شدند و پس از یک شب اقامت، هنگام خداحافظی 30 هزار تومان به من دادند.
وی گفت: به تدریج، این کار را ادامه دادم در حالی که زبان خارجی را نمی دانستم و به حدی، مجذوب حرفه گردشگری شدم که به شهر رفتم و دوره تخصصی تورگردانی را طی کردم.
مردانلو اظهار داشت: در آن زمان به ایل بازگشتم و کار خود را به صورت حرفه ای آغاز کردم و اکنون یکی از راهنماهای کشوری هستم.
وی ادامه داد: همواره تلاش می کنم شیوه زندگی عشایری را به گونه ای طبیعی به گردشگران نشان دهم و آنها از نزدیک با شیوه معیشت عشایر، کوچ، داستانهای بومی و به طور کلی با راه و روش زندگی آشنا شوند.
کارگاه آموزشی و توانمند سازی ویژه بومگردی ها و کنشگران گردشگری در سالن معرفی مجموعه میراث جهانی پاسارگاد (آرامگاه کوروش) برپا شد.
در این کارگاه آموزشی، شیوه های مدیریت و تبلیغات اقامتگاه های بوم گردی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و راهکارهای ایجاد کمپین های گردشگری دیجیتال، استفاده از وب سایت ها، طراحی لوگو و سیستم رزرواسیون تبیین شد.
مجموعه میراث جهانی پاسارگاد که آرامگاه کوروش را در خود جای داده است، پنجمین مجموعه ثبت شده ایران است که در سال 1383 هجری شمسی در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسید.
کوروش، بنیانگذار و نخستین پادشاه هخامنشی بود که از سال 559 تا 529 قبل از میلاد به مدت 30 سال بر نواحی گسترده ای از آسیا حکومت کرد.
این آثار تاریخی در شهرستان پاسارگاد واقع است که سعادتشهر مرکز این شهرستان در 110 کیلومتری شمال شیراز قرار دارد.

  • نظرات
برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید