باغ موزه دفاع مقدس ملایر؛ نماد کلی ایثارگری برای وطن
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ملایر با بیان اینکه پروژه بزرگ احداث "باغ موزه دفاع مقدس" در ملایر یک طرح بسیار گستره است که کلید آن در سال ۱۳۹۳ توسط کمیسیون ایثارگری شورای اسلامی شهر وقت زده شد، گفت: این طرح در واقع نماد کلی حضور مردم در همه ابعاد دوران دفاع مقدس و ایثارگری برای وطن به شمار میرود.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه طبق دستورالعملهای ابلاغی، تنها مراکز استانها میتوانند موزه دفاع مقدس داشته باشند، افزود: ما در تلاش هستیم که با رایزنیهای انجام شده با مسئولین استانی و بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس، ملایر نیز از این نعمت بهرهمند شود.
مرادی تصریح کرد: این شهرستان با وجود داشتن ۱۱۰۰ شهید دوران دفاع مقدس و چندین شهید مدافع حرم و با وجود خاکسپاری پیکرهای مطهر شهدای گمنام در جای جای این دیار و خدمات ماندگار مردم ولایتمدار ملایر به نظام و انقلاب، ایجاد و ساخت باغ موزه دفاع مقدس یکی از ضروتهای فرهنگی و انقلابی به شمار میرود.
آغاز عملیاتی باغ موزه دفاع مقدس ملایر در فجر
سرپرست فرمانداری ملایر نیز از آغاز عملیاتی باغ موزه دفاع مقدس ملایر در ایام دهه فجر خبر داد و گفت: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا، کمتر از شهادت نیست.
حسین فارسی در جلسه هماهنگی عملیات اجرایی باغ موزه دفاع مقدس ملایر که با حضور شهردار ملایر، عضو شورای اسلامی شهر، مدیر بنیاد شهید و امور ایثارگران و یادگاران دفاع مقدس برگزار شد، گفت: احداث باغ موزه دفاع مقدس ملایر مصداق بارز حرکت در مسیر راه روشن شهدا و زنده نگه داشتن یاد و خاطره ۱۱۰۰ شهید والامقام این شهرستان است.
وی با اشاره به تلاشهای ماندگار صورت گرفته در این مسیر و برگزاری یادوارههای شهدا به ویژه یادواره شهدای ۱۱۰۰ شهید شهرستان با حضور سردار سلیمانی، یادواره شهدای خلبان، نصب ماکت هواپیما و المان ۹ شهید خلبان را از جمله اقدامات ماندگار در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برشمرد.