بانوی محله امام خمینی(ره) سالمندان را به زیارت امام رضا(ع) میبرد
مهری الهامی فرهنگی بازنشسته که 60بهار از زندگیاش میگذرد، یکی از فعالان محله امام خمینی(ره) است که در مسجد حضرت رسول(ص)، حسینیه امام رضا(ع)، مؤسسه خیریه فرهنگی علوی، خیریه امام حسن مجتبی(ع) و... همکاری میکند. فرقی ندارد در چه حوزهای باشد؛ مهم این است که بتواند کاری برای مردم محله و حتی شهرش انجام دهد. آنقدر با ادب و احترام صحبت میکند که نوجوانان محله او را بانویی پیگیر و دلسوز معرفی میکنند.
مسجد، پایگاه فعالیتهای ماست
«مهری الهامی »مهمترین دلیل حضورش در فعالیتهای اجتماعی محله امام خمینی(ره) را نزدیکی خانهاش به مسجد حضرت رسول(ص) میداند و میگوید: در اینجا مانند دیگر مساجد هیئت امنایی داریم که کارها را انجام میدهند، اما در کنار آنها شورای اجرایی خواهران هم تشکیل شده است و این دو پابهپای هم فعالیت میکنند.
او ادامه میدهد: تاحدود سال93 مسجد حضرت رسول(ص) بهدلیل موقعیت مکانی نامناسب چندان مورد توجه نبود و از فضا و فعالیتهای قرآنی و فرهنگی محروم بود، اما با انتخاب گروه جدید هیئت امنا که همسایگان فعال و توانمند مسجد بودند و به همت اهالی محل، تغییرات اساسی نهتنها در ظاهر مسجد، بلکه در برنامههای آن ایجاد شد.
در مسجد با درایت هیئت امنا پس از برگزاری برنامههای هفتگی قرآن و دعاها کمکم به این فکر افتادیم مردم محله بهویژه سالمندان را به حرم مطهر رضوی ببریم
وقتی گروه خوبی شکل بگیرد، برنامههای خوبی هم برای مردم محله رقم میخورد. در مسجد با درایت هیئت امنا پس از برگزاری برنامههای هفتگی قرآن و دعاها کمکم به این فکر افتادیم مردم محله بهویژه سالمندان را به حرم مطهر رضوی ببریم. اوایل اتوبوس اجاره میکردیم و به مردم میگفتیم برنامه تشرف به حرم داریم.
هر چند فاصله ما با حرم مطهر رضوی زیاد نیست، اما مردم جمع میشدند و استقبال خوبی میشد، بهویژه سالمندانی که فرزندانشان ازدواج کرده و در کنارشان نبودند بیشتر از همه استقبال میکردند همه چیز دست به دست هم داد تا برنامه همهگیر شود. کمکم از کوچههای دیگر هم به ما ملحق میشدند.
به گفته الهامی پس از مدتی با طرح معینالضعفای حرم آشنا میشوند که باعث میشود برنامه آنها قوت بیشتری پیدا کند. خودروهای حرم میآمدند و سالمندانی را که نیاز به ویلچر داشتند با ویلچر میبردند. همه چیز بهخوبی پیش میرفت تا با آمدن کرونا برنامههای آنها متوقف شد.