X
مقالات فیش حج
تبیین الگوی صحیح انتظار بر اساس نگرش اسلام ناب

تبیین الگوی صحیح انتظار بر اساس نگرش اسلام ناب

دبیر کانون مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان تبیین الگوی صحیح انتظار بر اساس نگرش اسلام ناب محمدی را محور فعالیت‌های این کانون فرهنگی دانشجویی قلمداد کرد.

سهیلا مشهدی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا با بیان اینکه کانون مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان با درخواست دبیر کانون و ارائه اساسنامه و طرح در شورای فرهنگی دانشگاه و تأیید اعضای شورا، مرداد ۱۴۰۰ راه‌اندازی شده است، اظهار کرد: این کانون با ۶ عضو اصلی و ۱۵ عضو عادی فعالیت‌های خود را در راستای تبیین الگوی صحیح انتظار بر اساس نگرش اسلام ناب محمدی_ صلی الله علیه و آله و سلم_ و اندیشه‌های انقلاب اسلامی با بهره‌گیری از دیدگاه‌های امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری انجام خواهد داد.

وی، ایجاد و تعمیق باورها و نگرش‌های دینی در مخاطبان، ایجاد و تقویت انگیزش و آرمانخواهی دینی در مخاطبان، ترویج فرهنگ عملی و عینی انتظار، ترویج معارف دینی و مهدوی و انجام فعالیت‌های فرهنگی، هنری و پژوهشی در زمینه مهدویت را ازجمله اهداف و محورهای کاری کانون مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان برشمرد.

دبیر کانون مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان با توجه به جایگاه و وظایف کانون‌های فرهنگی اجتماعی به عنوان هسته‌های فعال تخصصی در دانشگاه، نقش آنها در پیشبرد اهداف فرهنگی دانشجویی و توسعه علم و فرهنگ را یادآور شد و بیان کرد: انجمنی را می‌توان انجمن فعال نامید که بتواند در اکثر حوزه‌ها فعال با تقسیم‌بندی کار در واحدهای زیرمجموعه و گروه‌های تیمی در فضای علمی فعالیت‌های مفیدی را انجام دهد.

مشهدی، تقویت و توانمندسازی فرهنگی و اجتماعی کانون‌های دانشجویی را مستلزم تقویت سازه‌های اجتماعی از طریق افزایش کیفیت شبکه‌های فردی و اجتماعی دانست تا بتوانند در پیشبرد اهداف علمی فرهنگی دانشگاه و جامعه موفق باشند. ترکیب و تعامل این شبکه‌ها نیز سرمایه اجتماعی را فراهم می‌آورد.

طراحی مسابقه کتابخوانی

وی نخستین فعالیت کانون مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان را طراحی مسابقه کتابخوانی (کتاب از غروب عاشورای حسینی تا طلوع ظهور حضرت مهدی(عج) عنوان کرد و گفت: در مدت کوتاهی که این کانون تأسیس شده است، توانستیم موفقیت‌هایی را کسب کنیم؛ اما ازآنجایی‌که کانون تازه‌تأسیس بوده هنوز به زمان بیشتری برای تولید محصول و موفقیت نیاز داریم.

به گزارش آنا، فعال‌سازی کانون‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی یکی از چند برنامه اداره کل فرهنگی و اجتماعی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در واحدهای دانشگاهی است، کانون‌هایی که با کار تیمی دانشجویان علاقه‌مند در حوزه‌های مختلف فعال هستند و حوزه فرهنگی اجتماعی دانشگاه را فعال و پویا نگه‌داشته‌اند و بخش‌هایی از جامعه نیز از خدمات آنها بهره‌مند می‌شوند.

اکنون بیش از هزار و ۲۶۰ کانون فرهنگی اجتماعی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور با محور دانشجویان فعال و دارای مجوز، اساسنامه،‌ دبیر و اعضای مشخص هستند.

انتهای پیام/۴۰۶۲/

  • نظرات
برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید