تمبر اثری قوی برای اعتلای ادب و فرهنگ فارسی است
ادب و فرهنگ فارسی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما آقای رمضانعلی سبحانی فر در مراسم رونمایی از تمبر یادبود سیمین دانشور و جلال آل احمد که در خانه موزه سیمین و جلال برگزار شد؛ افزود: تاریخ و فرهنگ پیشینه ما مایه افتخار امروز کشور است و امروز هم وظیفه ماست که تاریخ و پیشینه از گذشته به جا مانده را پاس بداریم و به آیندگان انتقال دهیم.
وی گفت: هویت و افتخار ما این است که مفاخر و مشاهیر را زنده نگه داریم و این گونه برنامهها میتواند این مشاهیر را زنده نگهدارد.
سبحانی فر به شخصیت سیمین دانشور و جلال آل احمد به عنوان مفاخر ایران اشاره کرد و گفت: ما در منزل این زوج اکنون حاضر هستیم و این مکان با دستان جلال آل احمد ساخته شده و با خشت آن سخن گفته است.
وی افزود: اگر ما امروز در این مکان تمبری رونمایی میکنیم فقط به این سبب است که ارزش این مشاهیر را بیش از اینها مدنظر داشته باشیم.
سبحانی فر گفت: تمبر به عنوان یک سفیر از یک جامعه به جامعه دیگر و از یک تاریخ به تاریخ دیگر به گردش در میآید و در میان جوامع، جاری و ساری میشود.
مدیر عامل شرکت ملی پست ایران گفت: تمبر در همه کشورها مورد توجه است و به عنوان سندی در تاریخ ثبت و ضبط میشود و ما امروز افتخار داریم که در یکصدمین سالگرد تولد سیمین دانشور تمبر سیمین و جلال را رونمایی کردیم.
در این مراسم همچنین آقای هادیان رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و رئیس شورای تمبر به آثار خانم سیمین دانشور اشاره کرد و گفت: اگر اثر سووشون خانم دانشور به ۱۷ زبان ترجمه میشود به این علت است که خانم دانشور فردی نخبه، دنیا دیده و آموزش دیده در مکتب جلال بوده است.
آقای هادیان گفت: شورای عالی تمبر با همکاری شرکت ملی پست ایران قدردانی از مشاهیر ایران را در برنامه خود دارد و امروز شاهد رونمایی تمبر سیمین و جلال هستیم که به قلم آقای علیرضا ذاکری به صورت اصلی، نقاشی و تبدیل به تمبر شده است.
رئیس شورای تمبر گفت: درباره مشاهیر آمادگی داریم تمبرهایی منتشر کنیم و حتما اگر کسی پیشنهادی در این رابطه دارد به شورای عالی تمبر ارائه کند.
آقای سید احمد محیط طباطبایی رئیس کمیته ملی موزههای ایران نیز در این مراسم گفت: خوشحالیم که در ایام شیوع بیماری کرونا درب خانه سیمین و جلال بسته نشد و دیگر موزههای کشور هم برنامههای پخش زنده برگزار میکنند تا بگوییم که موزهها زنده هستند.
رئیس کمیته ملی موزههای ایران گفت: تمبر میتواند شاخصهای فرهنگی حاکمیت و حکومت را به مردم معرفی و به نوعی به آینده مرتبط کند و تمبر نشان از قدرت دولت و حکومت است و ارزش تمبرها به جایگاه کشورها در جهان بر میگردد.