X
مقالات فیش حج
جای خالی مضامین قرآنی در بیلبوردهای شهر / تنها حمایت مالی از مؤسسات قرآن کافی نیست

جای خالی مضامین قرآنی در بیلبوردهای شهر / تنها حمایت مالی از مؤسسات قرآن کافی نیست

مدیرعامل مؤسسه قرآنی ثقلین با بیان اینکه تاکنون قانونی برای حمایت از مراکز قرآنی در بحث تبلیغات محیطی تدوین نشده است، گفت: اگر بخشی از سازه‌های تبلیغی و بیلبوردها در اختیار مؤسسات قرآنی قرار بگیرد، می‌توان فضای شهر و علاقه‌ مردم را بیش از پیش به سمت قرآن سوق داد که این مسئله تنها نیازمند یک دستورالعمل از سمت نهادهای ذی‌ربط برای اجرای طرح‌های تشویقی در بحث تبلیغات است.

 

مرتضی ضیائی‌نیا، مدیرعامل مؤسسه قرآنی ثقلین در گفت‌وگو با ایکنا از قم با بیان اینکه این مؤسسه سابقه طولانی در زمینه آموزش قرآن کریم دارد، گفت: فعالیت رسمی مؤسسه از سال ۱۳۷۸ و زیر نظر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات شروع شده‌ است که عمده فعالیت آن آموزشی است و دارای شعبات متعددی در سراسر کشور و استان قم است.

وی ادامه داد: در ابتدای تأسیس، برنامه مؤسسه متمرکز بر سنین بزرگسال بود، اما در سال‌های اخیر عمده‌ترین برنامه و فعالیت مؤسسه تمرکز بر روی سنین خردسال است که در این سال‌ها بالغ بر ۱۰۰ نفر حافظ کل در مؤسسه تربیت شده‌اند و در حفظ‌های کوتاه‌تر هم آمار بسیار بالاست؛ در بخش کودکان نیز سالانه در حدود یک هزار قرآن‌آموز جذب می‌شود که در کنار حفظ سوره‌های قرآن، احادیث مختلف را نیز آموزش می‌بینند.

ضیائی‌نیا افزود: مؤسسه ثقلین دو طرح به نام شکوفه‌های نور برای کودکان پیش از دبستان و طرح غنچه‌های نور برای کودکان سه تا پنج سال دارد که به‌دلیل دارا بودن قالب مهد قرآنی، این طرح‌ها مورد استقبال خانواده‌ها قرار گرفته است.

مدیرعامل مؤسسه ثقلین گفت: در طرح شکوفه‌های نور کودکان شش ساله در عرض یک سال، بیشتر سوره‌های جزء ۳۰ و ۴۰ حدیث را حفظ می‌کنند. همچنین آشنایی با الفبای فارسی و عربی و حفظ شعر بخشی از برنامه‎‌های این طرح است؛ در طرح غنچه‌های نور نیز به فراخور سن، کودکان آموزش می‌بینند.

  • نظرات
برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید