شهیدزاده نخبه؛ صعود به قلههای علم با الهام از الگوی جهاد پدر
معصومه پیرویسی فرزند شهید سردار عنایت اله پیرویسی از نخبگان علمی استان قم بوده که در این گزارش به بخش کوچکی از ابعاد زندگی این دختر شهید پرداخته شده است.
هنگام شهادت پدر دو سال بیشتر نداشت. مادر، دو برادر ۵ و ۶ ساله و خواهری که درست ۲۸ روز بعد از شهادت پدر به دنیا آمد بعد از پدر همه سهم او از خانواده بودند ؛از سابقه فعالیتهای انقلابی پدر با عنوان پاسدار و محافظ امام خمینی (ره) می شد مثنوی ها نوشت؛ از فعالیت علیه رژیم ستمشاهی تا زندان و شکنجه توسط ساواک تا اینکه بهفرمان مریدش برای خنثی سازی حمله کوملههای آمریکایی در اردیبهشت سال ۵۹ عازم پاوه، قصر شیرین و سنندج میشود و در همانجا جانش را فدای اسلام و انقلاب و میهنش میکند.
بعد از شهادت پدر، مادر نتوانست این داغ مصیبت و دوری را تحمل کند؛ او ماند و تنهایی و بیماری به همراه چهار فرزند قد و نیم قدی که روزبهروز بیشتر بیتاب و دلتنگ حامی و تکیهگاه خود میشدند با وجود سن و سال کمش هنگام شهادت پدر بسیار بیقراری میکرد و تا مدتها ماهیهای گلی حوض آبی خانه را بابا صدا میزد چراکه با دستان پرمهرش پرشده بود؛ در آن روزهای سخت آغوش عمه شد مأمن امن و قرارش و تا چهارسالگی نزد او بزرگ شد.
مسیر علم از وصیت های پدر باز شد
سال اول ابتدایی وقتی معلم از نام و فامیل و شغل پدر سؤال میکرد روزهی سکوت کارش می شد آنقدر که به توانایی تکلمش شک می کردند؛ سالهای سختی بدون حضور پدر گذشت اما کم کم صبرش بیشتر شد و راه دیگری را انتخاب کرد، به جای بی تابیهای دوری پدر تصمیم گرفت که ادامه دهنده مسیرش باشد ، آنقدر که این جمله وصیت پدر شد تمام هم و غمش «تاآخریننفس با دشمنان اسلام بجنگید و همیشه از حق دفاع کنید» و توی مسیر دفاعش هم راه علم را انتخاب کرد.
معصومه پیرویسی فرزند شهید سردار عنایت اله پیرویسی است این نخبه علمی استان قم با مدرک تحصیلی دکتری سیاستگذاری عمومی، دارای ۵ مقاله علمی و پژوهشی وزارتی به همراه نگارش یک کتاب در حوزه زنان است وهم اکنون نیز با عنوان نیروی حقالتدریس در دانشگاه مشغول به کار است و کسب جوایز و تقدیرنامههایی از کانون نخبگان شاهد و استانداری قم بخشی از افتخارات اوست.
این نخبه علمی می گوید هدف داشتن توی زندگی اش را از پدرش آموخته «برای رسیدن به اهدافم با برنامهریزی دقیق، بدون شعار مستقیم وارد عمل شدم. تلاش برای رسیدن به اهداف باعث رشد و شادی درونی می شود. البته شادی ازنظر افراد مختلف متفاوت است اما در نگاه من شادی درونی از رسیدن به اهداف مهم به دست میآید که قابلمقایسه با شادیهای زودگذر نیست یکی از اهداف مهم در زندگی برای من هم کسب مدارج علمی، تحصیلی، پژوهشی بوده و هست که برنامههایی در این راستا ترسیم و تمرکزم را نیز صرف آن کردم».
زنان جامعه مکتب داران انسان سازند
«گاهی از رسیدن به هدفم خسته شدم و تا مدتها در زمینههای علمی و پژوهشی و کارهای تحقیقاتی دستبهقلم نبردم از بیمهری مسئولین از اینکه خیلی تلاش کردم ولی به نتیجه دلخواهم درزمینهٔ شغلی نرسیدم» این بخشی از درد دلهای این دختر شهید نخبه است.