مدیر حوزههای علمیه: حوزویان برای پاسخگویی به شبهات باید تکنیک و مهارت هنری را فرابگیرند
مدیر حوزه های علمیه با بیان اینکه پیش بینی، پیشگیری و گفتمان سازی در برابر شبهه سازیهای دشمنان ضروری است، گفت: حوزویان برای پاسخگویی به شبهات باید تکنیک و مهارت هنری را فرابگیرند.
عضو فقهای شورای نگهبان ادامه داد: برخی معتقدند پرسش و شبهه باهم متفاوت است و از دلایل آنان برای این تفاوت آن است که در پرسش جانبداری نیست، اما در شبهه جانبداری است، همچنین اعتقاد دارند در پرسش سؤال واضح است و پیچیدگی در کار نیست اما در شبهه پیچیدگی وجود دارد و به سادگی یک پرسش نیست؛ در شبهه با یک تردید و گره مواجه هستیم و مطلبی که در آن پیچیدگی وجود دارد محور اصلی تفاوت میان شبهه و پرسش است.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تعریف درختواره مهارتهای حوزوی برای پاسخگویی به شبهات دینی، عنوان کرد: نقش آفرینی حوزه در این زمینه یک ضرورت است و با اجرای برنامههای آموزشی و مهارتی قدرت فرآوری و تولید محصولات رسانههای مختلف در بین طلاب افزایش خواهد یافت.
امام جمعه قم با بیان اینکه شبهه گاهی ممکن است باور به باطن را تقویت و گاهی ممکن انکار حق را بهوجود آورد، افزود: شبهه گاهی ممکن است بنیانهای فکری را دچار تزلزل کند و گاهی حق را به جای باطل میپذیرد و باطل را به جای حق میپذیرد و باور به باطل پیدا میکند و ما باید در برابر تمام این مراحل توشه راهی داشته باشیم.
آیت الله اعرافی بیان کرد: مقوله هنر در جشنواره بسیار مهم است و بهره بردن از قالبهای مختلف هنری باید در حوزه آموزش داده شود و در مقام پاسخ و گفتمان سازی میتوان شعر، نظم، ادبیات و حضور در فضای مجازی را بیش از گذشته مورد توجه قرار داد.
مدیر حوزه های علمیه با اشاره به لزوم ایستادگی در برابر جنگ نرم دشمن خاطرنشان کرد: پیش بینی، پیشگیری و گفتمان سازی در برابر شبهه سازیهای دشمنان ضروری است.