نمایشگاه کتاب آنلاین دیجیکالا برای هشتمین بار برگزار میشود
هشتمین نمایشگاه کتاب آنلاین دیجیکالا با عنوان «قفسههای دوستداشتنی» از تاریخ ۱۷ اردیبهشت تا ۶ خردادماه برگزار میشود.
دستهبندیهای کتاب، قفسههای دوست داشتنی
هشتمین نمایشگاه کتاب آنلاین با ارائه کتابهایی در ۱۱ موضوع و ۳ دسته فرعی (در مجموع ۱۴ دسته) برگزار میشود. در این نمایشگاه بیش از ۱۰۰ هزار عنوان کتاب در دسته بندیهای اصلی کودک و نوجوان، زندگی نامه و دایره المعارف، علوم کاربردی، تکنولوژی و مهندسی، تاریخ و جغرافیا، فلسفه و روانشناسی، درسی، کمک درسی و آزمون، کتاب زبان، هنر و سرگرمی، دینی، علوم اجتماعی و شعر و ادبیات و دستهبندیهای فرعی لوازم التحریر، مجلات و فیدیبو عرضه میشود.
ناشران برگزیده؛ تجربه خرید حرفهای کتاب
اگر دنبال کتابهایی از ناشران برگزیده و خوب هستید هم میتوانید آنها را از نمایشگاه کتاب آنلاین دیجیکالا تهیه کنید. ناشران خوب و معتبری مثل نشر مرکز، نشر چشمه، نشر نیلوفر، نشر نگاه، نشر نو، نشر چ، نشر میلکان، نشر روزبهان، نشر کولهپشتی و نشر پرتقال در هشتمین نمایشگاه کتاب آنلاین با دیجیکالا همکاری دارند.
در هشتمین نمایشگاه کتاب آنلاین دیجیکالا میتوانید این کتابها را از برترین ناشران تهیه کنید: هرچه باداباد از نشر چشمه، کتابخانه نیمه شب از انتشارات کوله پشتی، قدرت شروع ناقص از نشر میلکان، راههای ابریشم از نشر مرکز، آخرین روز یک محکوم از نشر ثالث و حسرت زندگی نازیسته از نشر بیدگل.
کتابفروشیهای محلی؛ امکان فروش برای همه فروشندگان
پلتفرم دیجیکالا به همه فروشندگان امکان و تسهیلات عرضه و فروش محصولات را مانند بازار فیزیکی میدهد. در حوزه کتاب و فرهنگ نیز تمام فروشندگانی که در نمایشگاه کتاب آنلاین دیجیکالا و این بار در هشتمین دوره این نمایشگاه حضور دارند، همگی دارای جواز کسب از اتحادیه ناشران و کتابفروشان هستند. جواز کسب نیز تنها به کتابفروشها داده میشود. این یعنی یعنی تعداد فروشندگانی که در دیجیکالا کتاب میفروشند با تعداد کتابفروشهایی که در دیجیکالا مشغول فعالیت هستند برابری میکند.
دیجیکالا با برگزاری نمایشگاههای دورهای کتاب نه تنها به عنوان رقیبی برای کتابفروشیهای محلی عمل نمیکند بلکه در کنار میزبانی از ناشران برتر و شناخته شده در مسیر توانمندسازی تمام کتابفروشهای سراسر ایران گام بر میدارد. امکان ارسال کتاب به بیش از ۱۸۰۰ شهر قابلیت بسیار خوبی برای دسترسی همه دوستداران کتاب به کتابهای مورد علاقهشان و مصداق تحقق عدالت اجتماعیست.
با نگاه به گزارش کتاب و دیجیکالا که در سال ۱۴۰۰ منتشر شد متوجه میشویم که چالش دسترسی فیزیکی به کتاب موضوعی جدیست؛ به طور میانگین به ازای هر صد هزار نفر، ده کتاب فروشی در کشور مشغول به کار است که این نسبت در بعضی از استانها تا سه کتابفروشی به ازای هر صد هزار نفر نیز کاهش مییابد.