مرکزی، دومین استان پیر کشور
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: استان مرکزی دومین استان پیر کشور است و این موضوع مسئولیت را برای مسئولان و مدیران و افراد ذیربط سنگینتر کرده و دغدغهها را افزایش میدهد و دستگاههای مربوط باید به رفع این دغدغهها بپردازند.
بهروز اکرمی در کارگروه تخصصی امور اجتماعی و فرهنگی استان مرکزی اظهار کرد: در حوزه آسیبهای اجتماعی هیچگونه آمار متقنی نمیتوان بدست آورد و آمارهای موجود تنها تلنگری محسوب میشود تا مدیران و مسئولان مربوطه در این حوزه به تجزیه و تحلیل بپردازند.
وی افزود: در این حوزه باید احساس مسئولیت داشته و تأثیرگذاری عوامل مختلف را بررسی کنیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی تصریح کرد: موضوعات مرتبط با دستگاهها مانند نزاع فردی و دسته جمعی باید توسط کارشناسان مربوطه تجزیه تحلیل شود تا بتوان راهکارهای مناسب را به منظور کاهش آنها بدست آورد.
اکرمی اضافه کرد: تیمهای مختلف کارشناسی تا شهرویر ماه باید دادهها و آمارهای موجود را بررسی کنند، همجنین باید یک تیم کارشناسی درون دستگاهی با همکاری دستگاهها بعد از تجزیه و تحلیل دادهها، نظرات خود را برای تصویب و بررسی در کارگروه ارائه دهند.
وی با اشاره به هفته ازدواج بیان کرد: سال گذشته از ۱۶ هزار و ۸۵۶ متقاضی دریافت وام ازدواج، بیش از ۹۵ درصد موفق به دریافت وام شدند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی تصریح کرد: در تمام جوامع بشری و اعصار نهاد خانواده یک نهاد مقدس و قابل احترام بوده و پایه تشکیل خانواده نیز ازدواج است و با توجه به اهمیت فوق العاده این نهاد مهم در جامعه، باید عوامل تسهیلگر و موانع موجود بر راه ازدواج را بررسی کنیم.
اکرمی خاطرنشان کرد: عوامل ازدواج باید مطابق با فرهنگ جامعه استان مرکزی تحلیل شده و دارای وزن باشند.
وی افزود: چهارشنبه ۲۲ خردادماه ساعت ۹ صبح آئین نکوداشت زنان مفاخر استان مرکزی برای نخستین بار در کشور برگزار خواهد شد، همچنین دبیرخانه دائمی زنان مفاخر کشور نیز در استان مرکزی افتتاح میشود.