در رایزنی فرهنگی ایران تبیین شد؛ ناگفتههای زائر فیلیپینی از زیارت امام رضا(ع)
گروه بینالملل ـ سادات ایندول آلونتو از ارادتمندان فیلیپینی اهل بیت(ع) از رایزنی فرهنگی ایران در مانیل بازدید کرد و داستان شیعه شدن خود و زیارت بارگاه رضوی در سفر به مشهد مقدس را شرح داد.
از فیلییپن؛ روز پنجشنبه دوازدهم اردیبهشت ۹۸ «سادات ایندول آلونتو» از رایزنی فرهنگی ایران در مانیل بازدید و ضمن دیدار با محمد جعفری ملک، رایزن فرهنگی کشورمان در فیلیپین در خصوص سفر خود به شهرهای مقدس مشهد، قم، جمکران و نجف اشرف که همزمان با نیمه شعبان انجام شد، جلسه مشترکی برگزار کرد.
آلونتو ضمن تشکر از همکاری سفارت ایران در مانیل در اعطای ویزا تجربه خود را بسیار شگفت و آسمانی بیان کرد. وی متولد پانزده خرداد ۱۳۵۱ در شهر مسلمان نشین «مراوی» واقع در مجمع الجزایر میندانائو در جنوب فیلیپین است، آلونتو تحصیلات ابتدایی و متوسطه خود را در آن شهر گذراند و سپس موفق به دریافت لیسانس ریاضیات از دانشگاه دولتی میندانائو شد.
وی درباره چگونگی پذیرفتن مذهب شیعه گفت: من از آغاز تا زمان تحصیلات دانشجویی اهل سنت بودم اما در یکی از این روزها در دانشگاه، پیام بسیار روشنگرانه حضرت امام خمینی بنیانگذار جمهوری اسلامی را شنیدم. این پیام، انقلابی در روح و روان من به وجود آورد و مرا منقلب کرد و به فاصله کوتاهی به مکتب نجات بخش اهل بیت پیوستم.
ایشان که قریب به چهار سال پیش از میندانائو به شهر « کَویته cavite» واقع در جنوب غربی مانیل مهاجرت کرده است، ادامه داد: سفر من به جمهوری اسلامی ایران ۱۵ ماه آوریل سال جاری میلادی(۲۶ فروردین ۹۸) آغاز و بیست و هفتم آوریل(هفتم اردیبهشت ماه) خاتمه یافت.
این پیرو اهل بیت افزود: من از مانیل به دبی و از آن جا مستقیما به مشهد مقدس پرواز کردم و در لحظهای که هواپیمای من که بیشتر آنها را برادران شیعه عرب زبان تشکیل داده بودند در فرودگاه مشهد به زمین نشست اشک در چشمانم حلقه زد چون باور نمیکردم که در سرزمین جمهوری اسلامی باشم و اشکهای من زمانی بیشتر شد که همزمان با فرودآمدن هواپیما یکی از مسافران با صدایی رسا از همگان خواست صلوات ختم کنند و این اقدام بر احساسات من افزود.
آلونتو تصریح کرد: با هماهنگیهای انجام شده و همراهی دو نفر از دانشجویان برگزیده کالج بینالمللی المصطفی شعبه مانیل که در حال حاضر در قم به تحصیلات عالی مشغولند و در مشهد از من استقبال کردند، سفر خاطره انگیز خود را در ایران اسلامی آغاز کردم. روز بعد از ورود به مشهد به یکی از بزرگترین آرزوهایم که زیارت بارگاه با عظمت امام رضا(ع) بود نائل شدم و در این میان دو نکته برایم بسیار جالب توجه بود، یکی شوقی که در چشمان زوار با دیدن حرم از دور مشاهده کردم و دیگر این که هنگامی که قدم به صحن حرم گذاردم احساس سبکی خاصی به من دست داد که قابل توصیف نیست. من برای سفر به حج واجب سال جاری مدارک خود را به مسئولان امور حج فیلیپین فرستادم که این مدارک پذیرفته شد و عهد من این بود که پس از پذیرش مدارک حج و قبل از سفر به مکه مکرمه به زیارت مشهد و کربلا و نجف بروم.
سفر به مشهد میسر شد اما در مورد سفر به کربلا و نجف علیرغم تلاش مکرر در سفارت عراق در تهران و حتی سفر به فرودگاه نجف اشرف برای ورود به آن جا و زیارت آقا امیرالمومنین(ع) و سپس کربلا، مقامات عراقی در تهران و نجف به من گفتند به علت عدم صدور ویزا برای اتباع عراقی که تمایل سفر به کشور شما فیلیپین را دارند ما نیز اقدام متقابل را برای اتباع فیلیپین مورد اجرا قرار دادهایم.
آلونتو درحالی که تأکید میکرد راضی به رضای خدا و مشیت او در این موارد هستم، افزود: زوار حرم آقا امام رضا(ع) را بسیار مهربان با برخوردی گرم یافتم و من سه روز و دو شب در مشهد بودم که توفیق زیارت دو مقبره و آرامگاه دیگر یعنی خواجه اباصلت و خواجه مراد( هرثمه بن اعین) را نیز یافتم و سپس با راهنمایی طلاب فیلیپینی به قم وارد شده و در مراسم دعای کمیل هموطنانم شرکت کردم و روز جمعه به زیارت حضرت معصومه(س) رفتم.
این شهروند فیلیپینی در حالی که از شدت گریه برای لحظاتی سخنان خود را قطع کرد ادامه داد: با ورود به بارگاه حضرت معصومه(س) احساس عجیبی به من دست داد و حس کردم در برابر بانویی از امت اسلامی هستم که برکتی برای اسلام است، احساس کردم در برابر خاک مادر خویش قرار دارم، حسم قابل توصیف نیست. سپس همراه با طلاب فیلیپینی در نماز جمعه در مصلای قم شرکت کرده و همراه با انبوه جمعیت سر خویش را در برابر معبود به سجده گذاشتم.
آلونتو ادامه داد: سفر به مسجد جمکران و به جای آوردن نماز و عبادت و دادن عریضه به ساحت مقدس آقا امام زمان (عج) از مواردی بود که هرگز فراموش نمیکنم. وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص امام خمینی گفت: من شیعه را در کلام امام خمینی (ره) شناختم و از طریق آشنایی با سخنان ایشان بود که شیعه شدم.
وی افزود: بنا بر برنامه پیش بینی شده خاک ایران اسلامی را با هواپیما به سوی عراق ترک کردم تا به زیارت نجف و کربلا بروم اما همانگونه که گفتم دولت عراق در راستای عمل متقابل از صدور ویزا برای گذرنامه فیلیپینی خودداری کرد، لذا سفر من در فرودگاه نجف به پایان رسید، از آن جا به دبی و سپس به مانیل بازگشتم. لحظهای که هواپیما از باند فرودگاه در ایران برخاست، غمگین بودم، زیرا سرزمینی را ترک کردم که منادی اهل البیت رسول خدا(ص) است و از لحظه ورود به خاک کشورم تاکنون، به هر یک از برادران پیرو اهل بیت و حتی به مسلمانان دیگر خاطرات سفر خویش را به ایران اسلامی بیان کرده و میکنم.
این شهروند فیلیپینی تصریح کرد: از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۳ میلادی به مدت سه سال در ریاض در فروشگاهی کار میکردم اما تجربه کوتاه من در ایران، با آنچه قریب به سه سال در عربستان دیده بودم، بسیار متفاوت بود؛ از سویی قبل از ترک تهران به زیارت شاه عبدالعظیم و سپس به آرامگاه امام خمینی بنیانگذار جمهوری اسلامی که سخنان ایشان مسیر زندگیام را تغییر داد، رفته و ضمن زیارت، ادای احترام کردم.