تسهیلات برای اعزام دانشگاهیان به عتبات سال آینده از سر گرفته میشود
پرداخت تسهیلات به دانشگاهیان برای اعزام به عتبات در هفتههای اخیر بسته شده که قرار است سال آینده پس از پایان تعطیلات نوروز این مشکل برطرف میشود.
بیستمین دوره اعزام دانشگاهیان به عتبات از اوایل بهمنماه آغاز شد و تا اواسط اردیبهشتماه سال آینده ادامه دارد.
در این دوره یک هزار و ۲۰۰ نفر از دانشگاهیان به عتبات مشرف میشوند که با توجه به افزایش هزینههای سفر به عتبات در سال اخیر، بر اساس تفاهمنامه مشترک بین ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان، سازمان حج و زیارت و بانک ملت مقرر شد سطح تسهیلات ارائه شده به دانشگاهیان برای سفر به عتبات ارتقا یابد.
بر همین اساس به زائران سفرهای هوایی به عتبات ۳ میلیون تومان و به زائران سفرهای زمینی ۲ میلیون تومان تخصیص یافت و قرار بود در حداکثر ۱۵ روز این تسهیلات به زائران تعلق گیرد. این امر در حالی است که پیش از این به سفرهای هوایی ۲ میلیون تومان و به سفرهای زمینی یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان تخصیص پیدا کرده بود.
در هفتههای اخیر بسیاری از زائران عتبات که در این دوره از اعزام دانشگاهیان به عتبات نامنویسی کرده بودند در سایت ستاد عتبات دانشگاهیان امکان دریات وام نداشتند به طوری که محمدزاده یکی از دانشجویانی که قرار است همراه با کاورانهای دانشجویی به عتبات مشرف شود، میگوید: من و همسرم قرار است به دلیل ارائه تسهیلات مناسبی که برای دانشگاهیان لحاظ شده بود، ثبتنام کرده تا برای نخستین بار به این سفر معنوی مشرف شویم اما پس از مراجعه به سایت ستاد عتبات دانشگاهیان متوجه شدیم که جلوی این وام گرفته شده است و هماکنون برای تأمین هزینه آن با مشکل مواجه شدهایم.
به گفته مسؤولان ستاد عتبات دانشگاهیان مشکلی در ارائه تسهیلات به دانشگاهیان وجود ندارد و دلیل عدم تخصیص اعتبارات به عتبات دانشگاهیان اتمام زمان تفاهمنامه مشترک با بانک ملت است که سال آینده پس از تعطیلات نوروز این امر مرتفع میشود و تفاهمنامه جدید به امضا خواهد رسید و دانشجویان میتوانند با مراجعه به شعب منتخب از این تسهیلات استفاده کنند.
به گزارش فارس، هزینه سفر به عتبات دانشگاهیان در این دوره به صورت هوایی از ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و به صورت زمینی از حدود ۲ میلیون تومان پیش بینی شده است.