رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی: نوع اعمال مدیریت امام زمان(عج) برجامعه به درستی تبیین شود
گروه حوزههای علمیه ــ رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی گفت: شیعه اعتقاد دارد که یک نوع مدیریت معنوی از سوی امام عصر(عج) نسبت به جامعه انجام میشود اما نوع اعمال این مدیریت باید بهخوبی تبیین شود.
حجتالاسلام والمسلمین محمدحسین مختاری امروز ۲۹ فروردین در کمیسیون مهدویت و چالشهای اجتماعی که در سالن قدس مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار شد، با بیان اینکه متخصصان عرصه مهدویت باید به نگاههای افراطی نسبت به مهدویت حساسیت لازم را نشان دهند، اظهار کرد: علمای حوزه در مبارزه با نگاههای افراطی توانستهاند با برهان و استدلال در مورد مهدویت و پژوهشهای این حوزه موفقیتهایی را کسب کنند اما این موفقیتها و دستاوردهای علمی باید در میان اقشار مختلف ترویج شود.
وی سطحینگری اقشار مختلف جامعه به ویژه نسل جوان نسبت به موضوع مهدویت را از چالشهای مهم پیشرو برشمرد و اضافه کرد: شیعه اعتقاد دارد که یک نوع مدیریت معنوی از سوی امام عصر(عج) نسبت به جامعه انجام میشود اما نوع اعمال این مدیریت باید بهخوبی تبیین شود.
رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی طرح مسئله انتظار بدون معرفی منتظران واقعی را از دیگر چالشهای پیشروی مهدویت خواند و گفت: با توجه به اینکه مکتب اهلبیت(ع) بر اساس برهان، دلیل منطق و روش است باید خرافات و تخلیات را از ذهنها دور نگه داریم درحالیکه اکنون خرافات و تخلیات مختلفی با محوریت ارتباط با امام زمان(عج) در رویا و خواب توسط افراد مطرح میشود این در حالی است که بهجای پرداختن به این مباحث، ما باید بیشتر به دنبال رفع شبهات جوانان باشیم.
وی ضمن تقدیر از برگزاری همایش دکترین مهدویت مطرح کرد: مجموعههای فعال در حوزه مهدویت باید به دنبال برگزاری نشستهای مختلف علمی در دانشگاهها باشند تا بتوانند نسل جوان را با آموزههای مهدویت بیشتر آشنا کنند.
مختاری با تاکید بر اینکه رسیدن به مقدمات ظهور نیازمند ایجاد تحرک، جنبش و بالندگی در سطوح مختلف جامعه است، تصریح کرد: انقلاب اسلامی با یک حرکت درونزا و مردمی به وجود آمده و میتواند زمینهای برای ظهور امام عصر(عج) باشد؛ هر چند عالمان دین و رهبران دینی در ایجاد روحیه متحرک نقش بهسزایی دارند که باید به آنها نیز توجه شود.