توسعه فعالیتهای قرآنی را باید در متن رسمی و جنبی آموزشی پیگیری کنیم
رئیس جامعةالمصطفی العالمیه گفت: توجه روزافزون به آموزشها و فعالیتهای قرآنی به ویژه توسعه فعالیتهای قرآنی توأمان در متن آموزشهای رسمی و جنبی المصطفی باید پیگیری شود.
حجت الاسلام و المسلمین علی عباسی در اختتامیه سیزدهمین اجلاس سراسری مدیران و نمایندگیهای خارج از کشور المصطفی ضمن تأکید بر توسعه شبکه بنیاد خیرین و واقفین، به اهمیت آموزشهای کاربردی در تمام زمینهها اشاره کرد و افزود: باید بیش از پیش به حفظ کیفیت و ارتقای آموزشهای المصطفی توجه داشته باشیم.
عباسی ضمن اشاره به ظرفیت زبان فارسی به عنوان حلقه وصل آموزشهای المصطفی تصریح کرد: مباحثی مانند علوم انسانی، آموزشهای فراادیانی و مباحث فرهنگ و زبان و نیز توجه ویژه به امور نخبگان، امر بسیار مهمی است که باید در دستور کار عزیزان و نمایندگان قرار گیرد.
رئیس جامعةالمصطفی با اشاره به آیات الهی اظهار کرد: صبر، از کلیدواژههای اساسی در آموزههای قرآنی و الهی است؛ انسان با تجهیز به صبر، در مسیر کمال گامهای مستحکمتری بر خواهد داشت.
وی با بیان این که رمز موفقیت، ثبات قدم، یاد خدا و صبر در مسیر الهی است، اظهار کرد: آدمی اگر به هدایت الهی ایمان داشته باشد، هیچ ترس، ملال و تنبلی به خود راه نخواهد داد.
استاد حوزه علمیه قم ضمن تأکید بر این که ایستادگی وصبر، اجر انسان را افزایش خواهد داد و نتیجه عمل وی را ماندگارتر خواهد کرد، یادآورشد: کسی که تقوای الهی در پیش گیرد و ثبات قدم و صبر در مسیر الهی به خرج دهد، هیچ گاه نتیجه عملش ضایع نخواهد شد.
عباسی به هوشمندی عالم هستی و مواجهه حسابشده آن با اعمال اشاره و گفت: نتیجه اعمال انسان ماندگار است؛ از این رو، هیچ گاه نباید نگران باشیم که کسی عمل ما را میبیند یا نه.
رئیس جامعةالمصطفی افزود: زمانی که انسان ایمان داشته باشد که خداوند متعال اعمالش را میبیند و صدایش را میشنود، دیدن یا ندیدن دیگران برایش هیچ اهمیتی نخواهد داشت، زیرا اعمال آدمی در جایی متعالی ثبت و ضبط و حسابرسی میشود.
وی با تأکید بر این که باید دائماً به پیامها و موعظههای الهی توجه کنیم، اظهار کرد: طبع آدمی، فراموشکار است و غفلت از این حقایق، انسان را زمینگیر میکند؛ دعا و تضرع به درگاه ذات اقدس الهی و توجه قلبی و لسانی به پیشگاه باریتعالی و توسل به اولیای حق کمککار انسان در انجام وظایف و مسئولیتها خواهدبود.
عباسی با بیان این که خدمت در جامعةالمصطفی نعمت و توفیق است، تصریح کرد: حضور و فعالیت در نهاد بزرگی مانند جامعةالمصطفی، مسئولیتهای سنگینی بر دوش تک تک ما نهاده است. این نعمتها و توفیقات مورد سؤال قرار خواهد گرفت.
رئیس جامعةالمصطفی یادآور شد: گام دوم انقلاب اسلامی و مسئولیت بزرگ آن درتحقق آرمانهای بلند، رسالت و مسئولیت سنگینی در این مرحله از انقلاب اسلامی بر عهده تک تک المصطفائیان قرار داده است.
عباسی سرمایه انسانی را از افتخارات جامعةالمصطفی دانست و اظهار کرد: نهادهایی که امروز در خدمت گفتمان انقلاب اسلامی هستند، از سرمایه انسانی این نهاد مبارک بهره میبرند.
وی، در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن اشاره به اهمیت موضوع سیزدهمین اجلاس مدیران و نمایندگان جامعةالمصطفی(ص) تصریح کرد: طرح مدیریت منطقهای جامعةالمصطفی به نیت سبک کردن مسئولیتها و کارهای ستادی و نیز سپردن بخشی از کارها به مدیران منطقه ایبه عنوان میدانداران فعالیت بینالمللی طراحی شده است.
رئیس جامعةالمصطفی بهرهگیری از ظرفیتهای بومی مناطق، اعتماد و به رسمیت شناخت فعالیت دانشآموختگان در عین کاهش هزینهها و حساسیتها را از دیگر اهداف طرح مدیریت منطقهای جامعةالمصطفی دانست و بیان کرد: براساس این طرح ضمن توسعه قلمرو حضور جامعةالمصطفی در عرصه بینالملل، این حضور علمی و معرفتی در شکلهای متفاوت و به نقاط کمتر بهرهمند معطوف خواهد شد.
عباسی ضمن اشاره به اهمیت توجه به اقتضائات و شرایط حضور در عرصه بینالملل، انتقال تجربه مدیریتی نمایندگان المصطفی را بسیار ارزشمند دانست و اظهار کرد: نیاز است جلسات ویژهای برای انتقال تجارب نمایندگان المصطفی صورت گرفته، مدیران مدتی برای برقراری حلقه ارتباط در کنار هم و در منطقه حضور میدانی داشته باشند.