تقوا و خوش خلقی از ویژگی های منتظران واقعی امام زمان (عج) است
حجت الاسلام و المسلمین سیدمهدی قریشی یکشنبه شب در جمع مردم شهر چهاربرجِ میاندوآب به مناسبت ولادت با سعادت مهدی موعود (عج)، اظهار داشت: مساله قیام و ظهور حضرت مهدی موعود (عج) از موضوعات مسلّم دین اسلام بوده و توسط شیعه و سنی بیان شده است.
وی با بیان اینکه انتظار فرج از بهترین عبادت ها به شمار می رود، افزود: اگر مومن بخواهد از اصحاب و یاران حضرت ولی عصر(عج) باشد، باید از منتظران واقعی فرج آن حضرت باشد.
وی تقویت ارتباط با آن حضرت را از دیگر ویژگی های منتظر واقعی برشمرد و افزود: ائمه معصوم (ع) بر تمام احوال امت خود آگاهی دارند و نیاز است انسان نیز ارتباط خود را با ائمه (ع) تقویت کند که تلاوت دعای عهد و فرستادن 2 بار سلام در هر شبانه روز از راه های تقویت ارتباط با امامان معصوم است.
وی اظهار داشت: آنچه که قبل از ظهور برای مومن واجب شده این است که باید از یاران واقعی حضرت ولیعصر(عج) بوده و ظهور آن حضرت را به انتظار بکشد.
وی با بیان اینکه انتظار فرج بزرگترین سعادت برای انسان است، گفت: روایات و احادیث زیادی از ائمه اطهار (ع) در خصوص ظهور مهدی موعود بیان شده است و آن حضرت با ظهور خود عدالت را در جامعه را نهادینه می کند.
حجت الاسلام و المسلمین قریشی ادامه داد: براساس روایت موجود به نقل از امام صادق (ع) هر کسی قبل از مرگش منتظر ظهور حجت بن الحسن العسگری (عج) باشد، همانند آن شخصی است که در رکاب حضرت علیه دشمنان دین شمشیر زده است.
امام جمعه ارومیه در ادامه با اشاره به فضیلت ماه های رجب و شعبان، گفت: در این 2 ماه مومنان خود را برای ورود ماه مهمانی خدا آماده می کنند و باید از فرصت باقی مانده ماه شعبان به نحو مطلوب استفاده کرد تا خود را برای ماه ماه ضیافت الهی آماده کنیم.
وی با تاکید بر قدر دانستن ماه شعبان، بیان کرد: در این ماه بهتر است با دعا، استغفار و اصلاح اعمال، خود را به درگاه عبودیت نزدیک کنیم تا ملائک الهی ما را به بهترین شیوه تحویل گیرند.
وی با اشاره به فضیلت های مناجات شعبانیه نیز افزود: خواندن مناجات شعبانیه نفس انسان را تزکیه و وی را آماده ورود به ماه مبارک رمضان می کند و در ماه شعبان استغفار، صدقه و دعا نباید فراموش شود و مومنان نباید از انفاق مال خود و دستگیری از نیازمندان در این ماه غافل شوند.
به گزارش ایرنا، در این مراسم حجت الاسلام جعفر آذرپندار امام جمعه چهاربرج نیز به بیان مشکلات زیرساختی توسعه این شهر پرداخت.
در این مراسم ائمه جمعه شهرهای میاندوآب و شاهیندژ، فرماندار میاندوآب و مسوولان چهاربرج نیز حضور داشتند؛ شهر چهاربرج حدود 10 هزار نفر جمعیت دارد و مرکز بخش مرحمت آباد میاندوآب است.